Prostovoljci uličnega dela iz projekta Preventivni mozaik Posavja darovali Vrtcu Kerinov Grm knjige, ​igrače in šolske potrebščine

slika1 - Vrtec Kerinov GrmProstovoljci uličnega dela, ki delujejo v okviru projekta »Preventivni mozaik Posavja«, so v četrtek, 20.8.2015, v sodelovanju z zavodom Zadnje upanje darovali Vrtcu Kerinov Grm, ki deluje v romskem naselju Kerinov Grm, šolske potrebščine, knjige, risanke, didaktična gradiva, igrače, čevlje in obleke.

 

slika3 - KG - donacijaVrtcu Kerinov Grm in zavodu Zadnje upanje se zahvaljujemo za sodelovanje. Veseli smo, da lahko tudi na takšen način nadgrajujemo ulično delo z otroki in mladostniki v Kerinovem Grmu. Zavodu Zadnje upanje se prostovoljci uličnega delazahvaljujemo tudi za didaktična gradiva za izvajanje uličnega dela.

 

slika4 - KG - donacijaslika2 - Kerinov Grm - igrala

 

 

 

 

 

Zapisal:

mag. Martin Lisec

Inštitut Stopinje

zunanji sodelavec na projektu PmP

Ta prispevek je nastal s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino prispevka je odgovoren izključno MC Krško in zanj v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca Norveškega finančnega mehanizma.

Visit Us On Facebook